De eerste in een rij van winacties ter ere van de verjaardag van Beauty Addicts is LUSH. En wat voor een winactie; je kunt een prachtige goodiebag met heerlijke LUSH Kerst goodies winnen! Lees verder om te weten te komen wat er in de goodiebag zit en wat je ervoor moet doen om kans te maken.

In de LUSH goodiebag zit 250 g Snowfairy showergel (mijn favoriete showergel van LUSH! Hij ruikt heerlijk naar snoepjes. Klik hier voor de review), Celebrate liptint (smaakt naar roze champagne en geeft een prachtige glans. Klik hier voor de review en swatches), Bûche de Noël gezichtsreiniger 100g (deze gezichtsreiniger is geschikt voor alle huidtypen en ziet eruit om op te eten! Daarnaast ruikt hij ook nog eens lekker naar amandel en cranberries. Klik hier voor mijn review van Bûche de Noël) en 100 g Northern Lights soap (fel geel en ruikt naar citrus). Dit alles heeft samen een waarde van meer dan €35,00!

Wat moet je doen om kans te maken op deze heerlijke goodiebag? Geef antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw ultieme LUSH ervaring?

Voor degenen die nog onbekend zijn met LUSH: Waaraan denk je dan bij LUSH? Wat zijn je verwachtingen?

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN. DE WINNARES IS GEMAILD.

Laat jouw antwoord achter in een reactie op dit artikel. Je kunt meedoen tot en met 12 november 2011. De winnaar krijgt na afloop van de winactie bericht via e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. De winnaar zal tevens bekend gemaakt worden in een apart artikel waarin ik de namen van alle winnaars van de verjaardagswinacties nog even op een rijtje zet.

Natuurlijk zou ik het ook look vinden als je over deze winactie Twittert en/of deze post liked op Bloglovin’ en / of liked op Facebook.