The Body Shop: White Musk Libertine

Categoriën Parfum

Velen van jullie zullen de geur White Musk van The Body Shop wel kennen. De geur is onwijs populair! Sinds kort heeft TBS ook een variant op deze geur, namelijk White Musk Libertine. Deze nieuwe variant is iets speelser, vrouwelijker, sensueler dan de originele White Musk. I like it!

De parfum komt in een matglazen flesje met roze kleurverloop. Die roze kleur past heel goed in mijn roze kamer ;).

En oh my, wat bevat deze eau de parfum heerlijke geurnoten! Eerst ruik je de zoete tonen van Turks fruit en slagroom (!), vervolgens de heerlijke bloemige geur van orchidee en tenslotte de muskus die zorgt voor een stevigere basis en die de geur wat mysterieus maakt.

De geur blijft bij mij redelijk lang hangen, veel langer dan een eau de toilette, maar ondanks dat het een eau de parfum is moet ik hem halverwege de dag nog wel even opspuiten. Maar dat vind ik niet erg hoor ;). Mijn moeder vind de geur trouwens ook lekker, want die houdt erg van muskusgeuren. Het komt niet vaak voor dat we een geur allebei lekker vinden, maar deze White Musk Libertine dus wel.

Goed om te weten: The Body Shop White Musk Libertine bevat dierproefvrije muskus en biologische Community Fair Trade-alcohol, verkregen uit biologisch suikerriet uit Ecuador.

Naast de eau de parfum zijn er ook nog andere White Musk Libertine producten, zoals een body mist, een eau de toilette, een body lotion en deze showergel. Een leuke aanvulling en zeker een aanrader als je van top tot teen naar White Musk Libertine wil ruiken. De showergel schuimt goed en laat een hele subtiele geur van White Musk Libertine achter op de huid.

De complete lijn met prijzen:

  • Eau de Parfum 30ml, 27,95
  • Eau de Toilette 30ml, €17,50
  • Eau de Toilette 60ml, €28,95
  • Body Mist 100ml, €14,50
  • Showergel 250ml, €13,50
  • Bodylotion 25ml, €14,50

Tip: er is nu 20% korting op de hele White Musk Libertine lijn, dus mocht je iets van deze lijn aan willen schaffen dan is nu een goed moment!

Al met al vind ik White Musk Libertine een lekker parfum. Ik ben er niet helemaal verzot op, dat komt ook maar zelden voor, maar ik vind hem erg lekker om andere parfums mee af te wisselen.

Liefs, Laura

14 thoughts on “The Body Shop: White Musk Libertine

  1. Ik heb deze aan mijn moeder cadeau gedaan (De ‘gewone’ White Musk ik normaal haar geurtje) en ik vind ‘m zelf ook heel lekker ruiken! Echt een gezellige geur.

  2. hihi slagroom in de geur! Maar klinkt als een lekkere geur, ben benieuwd, ga binnenkort maar even langs om te snuffelen :)
    xx

  3. ik ken hem eigenlijk niet de geur maar weet wel dat hij super populair is. Deze trekt me dan mss nog net dat ietsje meer aan. EN vind het altijd leuk om TBS producten te kopen zeker aangezien ze het niet testen op dieren. I LIKE!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.