Een paar dagen geleden schreef ik al over mijn geweldige ervaring met de bruiningslotions van Designer Skin. Nu heb ik goed nieuws voor jullie: ik mag namelijk 3 flacons van Little Bronze B!@tch onder jullie verloten!

Little Bronze B!@tch is een bruiningslotion speciaal ontwikkeld voor onder de zonnebank. Je kunt hem ook gewoon in de buitenzon gebruiken, maar er zit géén SPF in en daarom is het noodzakelijk dat je je daarnaast nog wel even insmeert met een zonnefactor.

“Deze lotion bevat hoogwaardige natuurlijke bronzers waaronder hennepzaadolie en zwarte walnootolie, die zorgen voor een diepe en egale bruining. De formule bevat tevens een hoog gehalte aan cafeïne (uit Arabica Koffiebonen), wat zorgt voor een zeer krachtig plaatselijk vetafbrekend effect bij probleemzones zoals dijen, billen, buik en bovenbenen. De antioxidanten Co-enzym Q10 en vitamine E gaan een vroegtijdige huidveroudering tegen. De toevoeging van intensief verzorgende natuurlijke ingrediënten zoals jojoba olie, olijfolie, avocado olie, witte berkextract en aloë vera verzorgen, voeden en beschermen de huid optimaal. Het resultaat? Een perfect gebruinde, gestroomlijnde bikinibody om jaloers op te worden!”

Designer Skin producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België. Voor meer informatie kun je terecht op www.designerskintanningclub.com

Zoals jullie al in de review hebben kunnen lezen, ben ik erg enthousiast over de bruiningslotions van Designer Skin en vind het dan ook onwijs leuk dat ik er 3 mag verloten onder jullie.

Wil jij ook kans maken op 1 van je 3 flacons Little Bronze B!@tch 250 ml t.w.v. €39,95? Lees dan verder wat je hiervoor moet doen.

  1. Vul de poll in die in de sidebar staat (als je dat nog niet gedaan hebt). Hoe word jij het liefst bruin?
  2. Laat in een reactie achter wat volgens jouw dé zomerhit van 2011 gaat worden.
  3. ‘Like’ deze post op Bloglovin’ (optioneel)
  4. Plaats een tweet op twitter over deze winactie. Bijvoorbeeld: “RT Ik maak via @LauraVissers kans op een Designer Skin Bruiningslotion t.w.v. €39,95! Doe ook mee! http://bit.ly/mkWNIh” (optioneel)

That’s all! Deze winactie loopt tot 5 juli 2011 23.59 uur. Good luck!