Voor ieder wat wils bij Mexx

Categoriën Advertorial

Broeken heb je in allerlei verschillende soorten en maten, zo ook in de fashion shop van Mexx. Hier vind je allerlei soort broeken, van skinny jeans tot hotpants en van treggings tot harem broeken. Welke broek past het best bij jou?

Een tregging of jegging is vooral erg mooi bij dames met slanke benen. Als top kun je er een leuk tuniekje of babydoll op dragen.

Een skinny jeans kun je eigenlijk het hele jaar door dragen. In de winter draag je misschien eerder een jeans met een donkere wassing, en in het voorjaar met een iets lichtere wassing. Er zijn bij Mexx ook skinny jeans verkrijgbaar met grote voorzakken, vooral geschikt voor meiden met smalle heupen want hierdoor lijken je heupen iets breder.

Een hotpants accentueert de billen en benen. Als je dus wat steviger gebouwd bent, kun je beter voor een andere broek gaan. Heb je mooie billen en benen? Show ze dan in een hotpants!

Harembroeken zijn lekker wijd en hebben een laag kruis. Onder aan de benen sluiten ze aan, waardoor je een ‘pofeffect’ krijgt. Denk aan de broeken van tekenfilmfiguur Aladin! Deze broeken zitten heerlijk en zijn ook erg geschikt om te dragen op wat warmere zomerdagen, want ze zijn niet alleen verkrijgbaar in jeansstof maar ook in katoen en linnen. Combineer hem met een lange top en leuke sandaaltjes.

Heb je brede heupen of een klein buikje? Dan is de Bellbottom of Palazzobroek wellicht iets voor jou. Deze damesbroeken hebben namelijk een figuurvriendelijke hoge tailleband en uitlopende pijpen, waardoor de benen slanker lijken.

Ook goed bij brede heupen zijn ook Bootcutjeans. Deze maken de heupen optisch smaller en zijn daarom ook bij een zandloperfiguur of een peervorm mooi om te dragen. En ook een klein buikje kun je zo makkelijk verbergen.

Enne, er is nu Sale in de webshop dus broeken met korting tot wel 50%!

Liefs, Laura

3 thoughts on “Voor ieder wat wils bij Mexx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.