De ultieme Grazianista!

Categoriën Chickmedia, Favorites

Vorige week kreeg ik een bericht van Grazia met een erg leuke challenge: zoek op het internet, maak een collage, ga de straat op en vind de ultieme Grazianista! Voor de beautybloggers hield dit in: wat voor make-up draagt ze? Wat voor kapsel heeft ze? Wat is de musthave nagellak of parfum van dit moment? Want de ultieme Grazianista ziet er natuurlijk altijd tiptop uit en volgens de laatste trends. Met deze challenge kunnen de Grazia Insiders een JVC Pocketcam winnen!

Ik heb voor deze challenge deze collage gemaakt met, voor mij, dé producten en trends van dit moment.

Een lage paardenstaart of knot. Deze trend zie je vooral veel voorbij komen op de catwalk en bij de celebs. Deze hair-do is lekker makkelijk, maar toch ook netjes.

Dé nagellaktrend op dit moment is toch wel crackle nagellak. Mijn filmpje over deze nagellak is op dit moment mijn best bekeken filmpje ooit, met bijna 4000 views! Nu deze nagellaktrend zo aanslaat bij het grote publiek, zie je dat steeds meer merken een crackling topcoat op de markt brengen. Deze hier op de foto is van de Katy Perry collectie van O.P.I.

Red lips. Volgens mij raken rode lippen nooit uit de mode. Ikzelf vind rode lippen altijd erg mooi en classy. Nu dat Maybelline de 24H lipstick heeft uitgebracht, waar ik erg enthousiast over ben, hoef je je lippen ook niet steeds bij te werken. Deze lipstick blijft namelijk zo’n 6 uur zitten, zonder te vervagen of af te geven. Nice!

Onlangs was in de Grazia te lezen dat, volgens diverse make-up artists, de kleur groen dé kleur van dit voorjaar is. Het past bij blauwe, bruine, grijze en óók bij groene ogen. De kleur groen kan heel mooi contrasteren of juist harmoniseren met je oogkleur. Er zijn zo veel verschillende groentinten dat er altijd wel eentje is die bij jou past. Persoonlijk vind ik groene oogschaduw in combinatie met rode lippen iets te veel van het goede, één van deze twee trends is genoeg voor een doordeweekse dag, tenzij je het subtiel aanbrengt.

Tenslotte de parfum. Parfum is heel persoonlijk, en daarom is er ook niet zoiets als ‘de parfum van dit voorjaar’ denk ik. Toch wilde ik een parfum zoeken die typisch bij een Grazianista past. Ik kwam bij de parfum van Jimmy Choo uit. Deze schoenenontwerper heeft in februari dit jaar zijn eerst parfum gelanceerd. De geur  is te omschrijven als “een vrouwelijke, sensuele en verleidelijke geur”. Het is een zoete samenstelling van orchideeën, caramel toffee en patchoeli. Klink heerlijk als je het mij vraagt! Geen zweetvoetengeur dus ;). Muranoglas was de inspiratiebron voor de parfumfles. Deze parfum mag natuurlijk niet ontbreken bij de Jimmy Choo shoes van de Grazianista.

Hoe ziet volgens jou de ultieme Grazianista eruit?

Liefs, Laura

7 thoughts on “De ultieme Grazianista!

  1. Hey meis, leuk gedaan ook! Love the crackle nail art! Zo cool om te zien dat alle Grazia Insiders het zo creatief hebben vormgegeven! Ben echt trots op ons allemaal ^_^ CU soon at the Grazia borrel in Utrecht! xoxo je collega (hihi :-) Lindsay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.