Vandaag een review over de Sleek Blush in Rose Gold. Deze blush wilde ik al heel lang, en op Sinterklaasavond kreeg ik hem dan eindelijk. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder.

Ik vind de verpakking erg stylish. Het doosje is ongeveer 6,5 x 4,5 cm. De blush bevat ongeveer 8 gram, en daar kun je behoorlijk lang mee doen. Deze blush is erg populair, en dat komt voornamelijk omdat hij erg op de blushes van Nars Orgasm en MAC Springsheen lijkt. Of het een dupe is kan ik niet beoordelen, ik heb deze blushes namelijk zelf niet. Ik zou zeggen: even googelen en oordeel zelf ;). Ik denk dat deze heel erg in de buurt komt!

De voornaamste reden dat hij zo vaak met Nars Orgasm en MAC Springsheen vergeleken wordt, is dat deze blush ook zo’n mooie roze kleur heeft en een gouden shimmer bevat (net als Orgasm en Springsheen). Op de swatch hieronder kun je dat een beetje zien.

Er komt veel kleur van deze blush af, dus daar moet je wel even op letten bij het aanbrengen. Hij is niet korrelig, mits je er met een zachte kwast overheen gaat. Ik vind het een erg mooie blush, zeker voor een feestje en in de zomer. Ik breng hem zelf heel lichtjes aan, anders vind ik die gouden gloed te overdreven en komt het minder natuurlijk over.

Sleek blushes zijn onder andere te koop bij Boozyshop en Alice and Jo’s en kosten ongeveer €5,00. Een aanrader dus, zeker voor die prijs, tenzij je niet van gouden shimmer houdt.