Misschien is het de trouwe GTST-fan opgevallen dat Lorena (Gigi Ravelli) en Nina (Marly van der Velden) de laatste tijd zulke leuke, opvallende oorbellen en andere sieraden dragen. Dat is natuurlijk niet zomaar. Deze dames maken in de soap gewoon schaamteloos reclame voor hun eigen sieradenlijn genaamd ‘Kuise Meisjes’. En geef ze eens ongelijk, de sieraden zijn prachtig!

“Beide dames houden zowel binnen als buiten de serie van mode en accessoires. Samen delen zij ook een passie voor het maken van sieraden. Langzamerhand begint de hobby uit de hand te lopen. De dames verrassen elkaar steeds weer met nieuwe creaties en besluiten om samen onder de naam Kuise Meisjes unieke, handgemaakte sieraden te gaan maken. Elk sieraad heeft haar eigen unieke ontwerp, gevoel en stijl en wordt voorzien van een handgeschreven boodschap. Ieder sieraad is de enige in haar soort en is dus echt uniek. Als je over straat loopt met een sieraad van Kuise Meisjes weet je zeker dat jij de enige bent met dit sieraad.”

Vooral het feit dat ieder sieraad uniek is, vind ik erg leuk. Ik vind de prijzen voor een unieke, handgemaakte sieraden nog wel meevallen. De prijzen zijn per stuk. Ja, ook voor de oorbellen, want als je helemaal hip wil zijn, draag je maar 1 oorbel ;) Toch kun je er volgens mij wel 2 bestellen als je dat wil, wat ik een beetje vreemd vind aangezien er dan toch meer dan 1 exemplaar van is. Anyway, ik vind de sieraden wel erg tof! Volgende week komt de nieuwe collectie uit. Kijk voor de huidige collectie op Kuisemeisjes.nl

Update: Bekijk nu ook mijn filmpje waarin ik laat zien hoe je oorbellen à la Kuise Meisjes zelf kunt maken! Klik!